Artiesten en activiteiten

Welke artiesten komen er en waar kun je ze vinden? Je leest het allemaal hier!

Zoals ieder jaar zijn er diverse muzikale optredens en leuke activiteiten op de kerstmarkt:

RESET M2M – een gezellige vrouwenzanggroep zal de Doelenkerstmarkt opvrolijken met allerlei kerstliederen en band PACKAGE zal op de hoek van de Doelenstraat / Molenstraat hun kerstrepertoire ten gehore brengen.

Het prachtige MINI DRAAIORGEL van Zie Hoor en Leef zal in de Ootmarsumsestraat het kerstgevoel inluiden en in het midden van de Oranjestraat zal DIAN DE GROOT weer haar prachtige stem laten horen.

Op de hoek van de Grotestraat Noord / Doelenstraat kunt u luisteren naar de prachtige liederen van het Popkoor What’s New (Van kaliber kunstenschool).

In de Molenstraat zal zoals van ouds weer een KERSTSTAL staan waar je weer leuke foto’s kunt maken en richting de Gravenallee vindt u bij Wilhelmina en Juul voor de deur ook weer de jaarlijkse KINDERACTIVITEIT.

Ook TANJA KLERKX zal in de Doelenstraat een aantal optredens verzorgen en op de hoek van de Doelenstraat/Grotestraat Noord, aan het pand van de Gouden Leeuw zal er op een groot scherm de voorstelling KROAMSCHUDDN IN MARIAPAROCHIE van HERMAN FINKERS vertoond worden.

Het koor UPDATE vindt u op de hoek van de Molenstraat / Oranjestraat en op de andere hoek richting de Grotestraat Noord zal DANSGROEP STREETMOVE een aantal optredens verzorgen.

De SWING MASTERS zullen over de hele Doelenkerstmarkt lopen en maken zo her en der de kerstsfeer helemaal compleet!

Rondom en tijdens de Doelenkerstmarkt zullen er nog meer activiteiten plaats vinden. De Herengracht organiseert weer een Open Ateliers  kerstmarkt en het Wevershuisje verkoopt weer de lekkerste snert, kniepertjes en prachtig textielhandwerk. Ook is er de mogelijkheid om in het kader van ‘Een licht in de duisternis’ een kaarsje in de St. Georgiusbasiliek aan te steken en een moment van stilte op te zoeken. Het carillon zal vanaf 12.00 uur regelmatig spelen en midwinterhoornblazers zullen de Oale Roop ten gehore brengen.