Zondag 12 december een extra Kerst koopzondag in Rondje Noord!

Inmiddels een traditie, kerst betekent de Doelenkerstmarkt in Rondje Noord. Gezelligheid en lekkers in optimale kerstsfeer. Rondje Noord in kerstsferen. Helaas kan ook dit jaar, door Corona, de kerstmarkt niet doorgaan. Maar Rondje Noord heeft een oplossing.

‘Rondje Noord zal maximaal in kerstsferen worden gehuld’ aldus Marcel ter Beek en Yvonne Aman namens de kerstmarkt organisatie. In dit deel van de binnenstad zullen niet alleen de bekende kerstbomen staan. De Doelenstraat, Grotestraat en Ootmarsumsestraat in Rondje Noord worden aangekleed met lampjes, kerstballen en andere kerstversieringen. De organisatie geeft aan dat als je echt in de kerststemming wil komen, je dit stuk van de binnenstad niet wil missen.

Dat de Doelenkerstmarkt niet doorgaat is treurig, maar enkele andere acties gaan gewoon door. Zo kunt u bij elke ondernemer uw wens op een papiertje schrijven en deze in de kerstwens boom hangen. Ook is er, net als andere jaren, een goed doel waaraan gedoneerd kan worden. Bij elke ondernemer staat een pot waar u uw donatie in kan doen. Het goede doel van dit jaar is Speelgoedbank Twente. Lieneke Bolhuis (eigenaar van de Speelgoedbank) geeft aan zeer verheugd te zijn en de steun te krijgen van Rondje Noord. ‘Een hele eer als nieuwkomer in rondje Noord’ aldus Bolhuis.

De Kerstman zal op koopzondag 12 december, op gepaste wijze, aanwezig zijn in rondje Noord. Kom kijken en winkelen en kom de echte kerstsfeer beleven, ervaren en proeven!

Ook al kan de Doelenkerstmarkt dit jaar weer niet doorgaan, Rondje Noord viert Kerst op de extra koopzondag 12 december aanstaande!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.