Doelenkerstmarkt 2021 geannuleerd

Helaas hebben de ontwikkelingen en onzekerheden rondom Corona ons doen besluiten de Doelenkerstmarkt van 2021 te annuleren. 

“ Al meer dan twintig jaar wordt er midden december een kerstmarkt gehouden in het Doelengebied. Deze traditioneel gezellige en compacte kerstmarkt vindt plaats in de Doelenstraat, Molenstraat, stukje Ootmarsumsestraat, Oranjestraat en Grotestraat Noord. ”

We waren al druk doende om standhouders te werven, leuke acts en muziekoptredens te zoeken maar helaas mag het niet zo zijn. Gezien de huidige ontwikkelingen vinden wij het niet verantwoord om de kerstmarkt door te laten gaan. Met pijn in ons hart en vastbesloten om volgend jaar er toch echt weer vol voor te gaan!

Ook dit jaar zullen we extra ons best doen om ons Rondje Noord zo feestelijk mogelijk aan te kleden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.