Zou het dan dit jaar wel lukken??

Na de teleurstellingover de afgelaste Doelenkerstmarkt 2020 begint het er op te lijken dat het dit jaar wel gaat lukken!

“ Al meer dan twintig jaar wordt er midden december een kerstmarkt gehouden in het Doelengebied. Deze traditioneel gezellige en compacte kerstmarkt vindt plaats in de Doelenstraat, Molenstraat, stukje Ootmarsumsestraat, Oranjestraat en Grotestraat Noord. ”

We zijn als bestuur van Stichting Rondje Noord in een kleine samenstelling al voorzichtig de eerste voorbereidingen aan het treffen. Het is de bedoeling dat we nog vóór de zomervakantie de eerste vergadering hebben met de ondernemers om werkgroepen samen te stellen voor de organisatie.

Verleden jaar hebben we er toch nog iets gezelligs van gemaakt door de straten van Rondje Noord te versieren met witte lampionnen. Net sneeuwvlokken!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *